Relatietherapie Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz

Heb je een dringende relatievraag of zoek je een goede relatietherapeut bij jou in de buurt? Kom dan even binnen!

Relatietherapie Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz

door Beheerder » wo 10 jul 2013, 08:55

Binnen mijn werkwijze staat de interactie tussen jullie beiden centraal. Het is niet zo dat we op zoek gaan naar wiens schuld de problemen zijn, maar juist naar de oplossingen voor die problemen.

Ieder mens is uniek en daarom is iedere relatie dat ook. Er zijn dus geen kant en klare oplossingen. Jullie hebben allebei jullie eigen behoefte's en die hoeven elkaar helemaal niet in de weg te zitten. Vaak komt het neer op een verstoorde communicatie; jullie kunnen elkaar niet (op de juiste manier) vertellen wat jullie wensen en verwachtingen zijn en dat veroorzaakt onnodige frustraties en irritaties.

Relatietherapie Amsterdam - elkaar steunen en motiveren

Daar draait het dan ook om bij in relatietherapie, we brengen jullie behoeftes, wensen en verwachtingen in kaart en bekijken hoe jullie elkaar daar in kunnen steunen en motiveren. Jullie leren op een ander manier naar elkaar kijken, leren elkaar eigenlijk opnieuw kennen. Daarnaast bieden de gesprekken natuurlijk ook de ruimte om dingen te uiten die je normaal gesproken voor je houd. En dat kan enorm opluchten en zorgt voor een meer open relatie.

Relatietherapie ONLINE van Psycholoog NU

Als je vragen hebt, dan kun je deze gerust stellen aan 1 van onze relatietherapeuten. Ga dan naar stel je relatie vraag.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over relatietherapie? Neem dan gerust even contact op met mij: Relatietherapie Amsterdam.

Relatietherapie Amsterdam - Francine Wong Loi Sing-Witz
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 249
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar onze relatietherapeuten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

NetJam - Web development