Relatietherapie Enschede

Heb je een dringende relatievraag of zoek je een goede relatietherapeut bij jou in de buurt? Kom dan even binnen!

Relatietherapie Enschede

door Beheerder » do 10 apr 2014, 07:38

Ik ben Vera Kemphan en je bent van harte welkom in mijn praktijk Therapie Enschede.

Relatietherapie Enschede
Als relatietherapeut werk ik nauw samen met stellen die vast zitten. Meestal zijn de stellen bijzonder verrast van het tempo waarin de kern van de problemen wordt blootgelegd. Dat komt vooral omdat jullie niet door hebben hoe jullie interactie zelfs in een gewoon gesprekje wordt gekenmerkt door vaste patronen en verhoudingen. Jullie reageren in een reflex op elkaar.

De patronen zijn zó dominant dat je ze niet kunt negeren. Cliënten zelf hebben vaak helemaal niet door hoe zichtbaar hun interactie is, hoe veelzeggend ze in herhaling vallen, zelfs in een kort gesprekje.

Vandaar ook dat het een regelrechte verrassing is als al in het eerste of tweede gesprek de grootste obstakels en vastgeroest gedrag wordt blootgelegd.

Betrokken en persoonlijk
"We werken resultaat- en doelgericht; je weet waar je aan toe bent, je weet wat je te doen staat en je kunt op mij rekenen om jouw veranderproces zorgvuldig en vanuit eigen kracht te doorlopen".

Relatietherapie ONLINE van Psycholoog NU

Als je vragen hebt, dan kun je deze gerust stellen aan 1 van onze relatietherapeuten. Ga dan naar stel je relatie vraag.

Heb je nog vragen of wil je in relatietherapie in Enschede? Neem dan contact met mij op bij Relatietherapie Enschede - ter attentie van Vera Kemphan.
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 249
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar onze relatietherapeuten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

NetJam - Web development