Relatietherapie Hoogland - Christina Baal

Heb je een dringende relatievraag of zoek je een goede relatietherapeut bij jou in de buurt? Kom dan even binnen!

Relatietherapie Hoogland - Christina Baal

door Beheerder » di 20 jan 2015, 10:18

Mijn naam is Christina Baal. In mijn praktijk Relatietherapie Hoogland (nabij Amersfoort) behandel ik koppels met uiteenlopende relatievragen en -problemen.

Relatietherapie Hoogland
De relatietherapie begint met een gesprek tussen jullie en mij. Daarin kunnen jullie precies vertellen waarom jullie bij me komen.

Ik concentreer me in dat eerste gesprek op een aantal zaken. Jullie vraag natuurlijk, maar ik wil bijvoorbeeld ook graag zien hoe jullie samen zijn, hoe een typische ruzie tussen jullie er uit ziet. Ik zal ook vragen of jullie deze therapie wel écht willen, want we bereiken niets als niemand gemotiveerd is.

En als laatste zal ik jullie op het hart drukken dat niet de één, noch de ander ‘de vijand’ is, zelfs jullie samen niet. Jullie interactie is de vijand.

Wat houdt relatietherapie in?
De therapie die ik geef is niet gericht op inzicht, maar op ervaring. Natuurlijk kom je dingen te weten, en leer je over jezelf, de ander en jullie relatie, maar het belangrijkste is dat je merkt hoe het voelt. Dat je beleeft hoe de ander het beleeft. Op die manier weet je het niet alleen, maar begrijp je het ook.

Ik laat jullie ervaren wat het patroon is en wat de onderliggende emoties zijn. Ik zal op dit moment in de behandeling ook onderdelen uit de sessies apart van elkaar gebruiken om momenten te benoemen. Maar ik zal jullie vooral uitdagen het zelf aan elkaar te vertellen, niet via mij.

Relatietherapie ONLINE van Psycholoog NU
Als je vragen hebt, dan kun je deze gerust stellen aan 1 van onze relatietherapeuten. Ga dan naar stel je relatievraag.

Heb je nog vragen of wil je in relatietherapie in de buurt van Amersfoort? Neem dan contact (085-4014720) met mij op via Relatietherapie Hoogland ter attentie van Christina Baal.
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 249
Geregistreerd op: za 22 aug 2009, 10:40

Keer terug naar onze relatietherapeuten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

NetJam - Web development