adhd in de relatie

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

adhd in de relatie

door Desperado » do 04 mei 2017, 17:31

Wij zoeken coaching in onze relatie waarbij een van ons ADHD heeft. We zoeken een relatietherapeut of coach met ervaring met ADHD in de buurt van Zwolle.
Desperado
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: do 04 mei 2017, 17:27

Re: adhd in de relatie

door Team PsyNed » wo 10 mei 2017, 08:28

Beste Desperado,

Voor het vinden van een relatietherapeut die ervaring heeft met ADHD, zou ik jullie willen verwijzen naar de website https://www.psyned.nl. Op deze website kunnen jullie de profielen lezen van een aantal relatietherapeuten in de omgeving Zwolle. Op die profielen staat o.a. aangegeven waar de therapeut ervaring mee heeft en wat zijn/haar werkwijze is. Zo kunnen jullie ook kijken of één van de therapeuten jullie aanspreekt.

Daarnaast kunnen wij jullie ook telefonisch helpen bij het zoeken naar een geschikte relatietherapeut. Wij zijn hiervoor te bereiken op 085-4014720.

Vriendelijke groet,

Carmen
Team PsyNed
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team PsyNed
 
Berichten: 107
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:06


Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron
NetJam - Web development