Fetisjisme bij partner

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Fetisjisme bij partner

door Katrien » do 20 sep 2018, 09:51

Ik heb na 21 jaar gewoon, doorsnee gelukkig huwelijk in 2014 mijn man verloren. En ik was dolblij toen in 2015 mijn huidige partner op mijn pad kwam. We hebben nu al 3,5 jaar een relatie die op vrijwel alle vlakken heel gelukkig is. Alleen is zijn fetisjisme en de dingen die bij hem daardoor in zijn verleden zijn gebeurd, een steeds groter probleem geworden. Om aan zijn drang te voldoen is hij de afgelopen 25 jaar naar de prostitutie gegaan, ook tijdens zijn 2 vorige huwelijken. Daar is een bom geld ook naartoe gegaan. Reden die hij aangaf: zijn laatste echtgenote heef hem 4 jaar geleden in de steek gelaten voor een vrouw, dus hun sexleven was heel slecht. Bij ons is dat wel heel goed, en hij beweert dus dat ik de drang naar de prostitutie heb weggenomen. Hij is er nooit meer geweest zegt hij, en ik geloof dat ook. Maar zijn enorme drang naar sex, en dan vooral sessies van 4 uur porno met voorkeur harde bdsm met latex dominatrixen, wiens gezicht zelfs niet meer te zien is, of die gasmaskers dragen, begeleid door een aantal pillen xtc en sterke drank, baren me echt zorgen. En wat ik al helemaal niet kan begrijpen is dat hij dan zelf lakleren laarzen met hoge hakken en plateauzolen draagt. Valt dit gedrag nog binnen het normale?
Katrien
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: do 20 sep 2018, 09:46

Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Exabot [Bot], Google [Bot] en 4 gasten

NetJam - Web development