Lunchtijd

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Lunchtijd

door Imode » do 26 jan 2017, 21:09

Hallo , ik heb nog een vraag, mijn man lig met een hernia op, ik moet dan de wekelijkse boodschappen doen,
Om ongeveer 12.30 belde mijn zwager , ik wilde na het eten de booschappen gaan doen ik vraag om 12.45 aan mijn man of hij komt eten , mijn man reageerde met ik kom ik zat al aan tafel mijn man kwam niet ik gin het nog een keer vragen , en toen nog een maal , toen pas zei hij tegen zijn broer ik bel wel terug.
Ik voelde me niet serieus genomen door mijn man wij kregen daar woorden over waarom hij wel zei dat hij kwam maar toch niet kwam eten ik was boos hij wist dat ik die boodschappen moest doen die we normaal altijd met z,n tweeen deden moest nu die zware tassen alleen dragen. Ik kon niet horen dat zijn broer een verhaal vertelde , maar ik dacht waarom moet hij altijd tijdens etenstijd bellen , en hij belt elke dag niet altijd onder eten maar vaak wel., zie ik het soms verkeerd dat mijn man mij niet tegemoet komt om eerst nawr mij te komen en dan later zijn broer bellen.?
Imode
 
Berichten: 4
Geregistreerd op: di 24 jan 2017, 10:37

Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Exabot [Bot] en 6 gasten

cron
NetJam - Web development