Ik probeer het uit te maken...

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Ik probeer het uit te maken...

door popke » za 14 jul 2018, 18:53

Hoi,

Sinds 2 maanden date ik met een jongen. Hij is van Turkse afkomst, ik niet. Alles ging heel goed, een week geleden besloten we exclusief te zijn. We hebben seks gehad waarbij hij alleen zichzelf bevredigde en waarbij ik nog droog was. Ik heb hem erover aangesproken dat het zo niet leuk is, en hij ging er rekening mee houden. De keer erna was het weer zo... Een paar dagen later vertel ik hem over een verzorgende taak bij gehandicapten. Hij flipte helemaal! Hij vertelde over dat een ex porno keek en dat hij de laptop van haar in 2 brak omdat ze niet luisterde, hij vond het niet normaal dat ik naakte mannen zou zien bij het wassen. Hij verstarde helemaal, verhief zijn stem en erna zweeg hij zeker een half uur. Ik probeerde hem duidelijk te maken dat het een verzorgende taak was waardoor hij nog meer flipte. Een verpleegster is toch hetzelfde zei ik dan. Dat zou hij ook nooit willen zei hij! Dat is niet normaal in een relatie riep hij. Na het half uur trok hij mij naar zich toe en ik spartelde tegen omdat ik geen zin had om na zo'n uitbrander lief te gaan doen. Hij was helemaal overdonderd over mijn reactie, nam mijn gezicht vast en bleef zeggen: Vergeef me, vergeef me! Ik had echt schrik op dat moment dus vergaf ik hem en zei hem dat ik nu naar huis wou. Ik ben thuis gekomen en hij stuurde me dat hij het gevoel had dat er iets was. Ik heb hem gestuurd dat ik er een punt achter wou zetten. Hij was helemaal overdonderd! Ik ging die week weg, elke dag had ik ellenlange berichten van hem waar hij aandrong om af te spreken. Ik weigerde. De dag dat ik thuiskwam stond hij zonder te laten weten aan mijn deur om te praten. Ik ben buiten gebleven en heb gezegd dat ik niet verder wil met hem. Hij huilde en zei dat het een stomme fout was en dat het maar 1 foutje was en dat het niet kan dat het nu gedaan is! Hij werkt speciaal voor mij om mij gelukkig te maken, hij zou alles doen zei hij. Hij was veranderd en hij zou nooit agressief worden dat was vroeger enzo. Ik vertelde terug dat ik niet verder wou. Ik wou redenen horen dus zei ik dat ik schrik had na die uitbrander. Toen kwam hij met het argument dat we al seks hadden gehad en dat het toch allemaal goed was... Ik heb hem naar huis gestuurd omdat ik moe was en gezegd dat we morgen verder praten maar dat mijn besluit blijft. Nu stuurt hij nog hartjes etc...

Hoe moet ik dit uitmaken zonder gevolgen dat hij terug thuis staat?????

Groetjes,
popke
popke
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: za 14 jul 2018, 18:40

Re: Ik probeer het uit te maken...

door Team PsyNed » vr 20 jul 2018, 09:54

Beste Popke,

Wat een lastige situatie! Ik kan me voorstellen dat je op dit moment even geen idee hebt hoe nu verder. Het is belangrijk om duidelijk te zijn tegen over (ex) partner. Verstandig is om goed je grenzen aan te geven zodat ook je (ex) partner duidelijk weet waar hij staat. Blijf ook bij je eigen beslissing.

Misschien dat het voor jou helpt om hem te blokkeren op je telefoon. Op deze manier komen de hartjes die hij naar je stuurt niet meer aan en kom je minder snel in de verleiding om hem een berichtje te sturen. Mocht hij voor je huis komen, doe de deur dan niet open en blijf weer bij je beslissing om geen contact met hem op te nemen! Wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen, kan je natuurlijk altijd de politie inschakelen om de situatie te sussen.

Ik wens je heel veel succes in deze situatie!

Hartelijke groet,
Team Psyned (Melissa)
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team PsyNed
 
Berichten: 218
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:06


Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten

NetJam - Web development