scheiding na gokken

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

scheiding na gokken

door erwin1969 » di 26 maart 2019, 20:30

Na 12 jaar heeft mijn partner het uitgemaakt omdat ik veel geld heb verspeeld met online gokken.
Vorig jaar heeft ze mij al gewaarschuwd en dat ik aan mij zelf moest werken,maar heb dat toen niet niet gedaan omdat ik dacht dat het wel goed zou komen.
Nu ze de knoop heeft doorgehakt is er bij mij iets wakker geschud dat ik aan mij wil werken.
Wij hebben een eigen zaak waar zij nu uit is,maar wel een schuld van 45000 op haar naam door mijn toedoen.
Ik heb beloofd om die schuld op te lossen want ik hou nog steeds van haar.
We zijn nu 2 maand uit elkaar en zien elkaar regelmatig en hebben goede gesprekken.
Zij wil eerst zien dat de schulden worden opgelost voordat zij verder kan.
En ik hoop dat ze ooit weer bij mij terug komt.
Wij hebben een hele mooie relatie gehad zonder ruzie of wat dan ook.
En de laatste tijd komt ze bij mij op visite en gaan we dagjes weg,zoals naar de sauna waar we elkaar intiem knuffelen en verliefd aan kijken.
Ook op de bank bij mij gaat ze lekker slapen en pakken we elkaar lekker vast.
We hebben ook al 2 maal sex gehad wat helemaal geweldig was.
Ze wil nog niet blijven slapen en zegt dan ik ben niet voor niets bij je weggegaan,en je wil alles weer als vanouds.
Nu is mijn vraag of zij nog gevoelens voor mij heeft of houd ze mij aan het lijntje?

ERWIN
erwin1969
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: di 26 maart 2019, 20:03

Re: scheiding na gokken

door Team PsyNed » wo 27 maart 2019, 12:34

Beste Erwin1969,

Ik kan me voorstellen dat het iets met je doet, wanneer je relatie van 12 jaar over is. Jullie hebben 12 jaar lang samen jullie leven geleid, dus wanneer de relatie over is kan dit best wennen zijn. Ik begrijp dat je nog van haar houdt. Jullie zijn twee maanden uit elkaar, wat nog vrij kort is. Haar gevoelens zullen dan ook niet zomaar weg zijn.

Wat goed dat jullie nog gezamenlijk uitjes kunnen ondernemen. Gelukkig zijn jullie op goede voet uit elkaar gegaan. Het lijkt me inderdaad een goed idee als je je gok probleem probeert op te lossen. Niet alleen voor je ex partner, maar ook voor jezelf.

Het is lastig om aan te geven of zij nog gevoelens voor jou heeft. De enige die dit echt kan weten is zij zelf. Wel ik me jou verwarring hierover begrijpen. Je zou dit eens kunnen bespreken met haar. Geef aan dat je niet weet waar je staat op dit moment en dat het onduidelijk is. Wanneer ze niet weet wat ze moet voelen op dit moment, kunnen jullie erover na denken om eens langs een relatietherapeut te gaan. Een relatietherapeut kan helpen om jullie gevoelens een duidelijk plekje te geven. Je kunt eens een kijkje nemen op www.psyned.nl of telefonisch contact opnemen op 085 401 47 21. Ik wil je hier graag mee helpen.

Mocht dat voor jou ex partner nog een beetje vroeg zijn, kan je natuurlijk ook eens kijken naar een psycholoog die jou kan helpen met jou gokverslaving.

Ik wens je heel veel succes!

Hartelijke groet,
Team PsyNed
Melissa
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team PsyNed
 
Berichten: 218
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:06


Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten

NetJam - Web development