Vriend doet vaag bij samenwonen

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Vriend doet vaag bij samenwonen

door Fiona1991 » di 23 feb 2021, 09:18

Goedemorgen,
Ik woon sinds kort samen met mijn partner we hebben 6 mnd een relatie. Samen een huurcontract ook heb ik kinderen, alleen nu wil hij zijn spullen maar niet bij ons thuis neerleggen maar is wel buiten werk altijd thuis bij mij. Sochtends maakt hij zich nogsteeds klaar bij zijn ouders waardoor ik onzeker wordt. Ook wil hij me nogsteeds niet voorstellen aan zijn ouders maar zegt wel dat hij echt gek op me is en dit merk ik ook wel.ook wil hij mij niet op social media. Maar we kunnen hier niet over praten dan zoekt hij snel een ander onderwerp, weet u wat er met hem ad hand kan zijn ? Bindingsangst ? Schaamte ? Vreemdgaan ?
Fiona1991
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: di 23 feb 2021, 09:13

Re: Vriend doet vaag bij samenwonen

door Paulojimmathew » do 15 jul 2021, 04:21

Much obliged. Thanks! , dude. As usual, you come through like a champ! I like your work. chokdeebacarrat
Paulojimmathew
 
Berichten: 8
Geregistreerd op: do 15 jul 2021, 04:05


Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

NetJam - Web development