vriend met collegas op weekend trip geweest

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

vriend met collegas op weekend trip geweest

door Barcelona-chicka » do 04 apr 2019, 21:54

Hoi hoi ben nieuw hier er zit me iets dwars wat ik graag wil delen.
Ik weet namelijk zelf niet zo goed of ik mijzelf aanstel..

Mijn vriend van bijna 4 jaar heeft afgelopen weekend een werk ski tripje gehad.
Ik gunde hem dit tripje van harte aangezien hij al langere tijd niet veel uit is geweest.
Het verliep allemaal prima totdat het uiteindelijk een zuip weekend werd in plaats van skien.
De meerderheid van de collegas waren meiden. Om het verhaal kort te maken; mijn vriend heeft meegedaan met een drankspel waarbij een van de meiden de regel heeft bedacht dat je elkaar een kus op de mond moet geven. Nu is het dus gebeurt dat mijn vriend 3 meiden een kus op de mond gegeven heeft, waarvan 2 hetero.
In het begin had hij alleen verteld over dat lesbische meisje en Enkele dagen later heeft hij eerlijk verteld over de andere twee. Hij dacht dat een kusje op de mond niet erg was, want hij zou het niet erg vinden als ik in die situatie stond. hij zegt het nu nooit meer te doen.

Ene moment voel ik me verdrietig en het andere moment vraag ik mezelf af of ik aanstel.

Wat is jullie mening, en wat zouden jullie doen?
Barcelona-chicka
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: do 04 apr 2019, 21:32

Re: vriend met collegas op weekend trip geweest

door Team PsyNed » wo 17 apr 2019, 09:31

Beste Barcelona-chicka,

Ik snap dat je het lastig vindt om te horen over hoe je vriend iemand anders heeft gekust. Zeker als dit om meerdere meisjes gaat en hij in eerste instantie niet de volledige waarheid hierover heeft verteld. Het is niet gek dat je hier verdrietig van wordt.

Ik kan me voorstellen dat wanneer je dit achteraf hoort, niet heel prettig vindt. Hij heeft aangegeven dat hij dit nooit meer zal doen, omdat jij hebt verteld dat je je hier niet prettig bij voelt. Dit geeft aan, dat hij jou nooit had willen kwetsen. Ik merk aan je dat je na dit gesprek met je partner nog moeite ervaart ten opzichte van de situatie. Misschien is het daarom ook goed om nogmaals hierover in gesprek te gaan met je partner. Geef wederom aan wat je dwars zit en leg ook uit wat de reden hiervoor is. Probeer ook uit te vragen wat de reden is dat hij zijn collega's een kus op de mond heeft gegeven. Misschien kan je ook vragen of er vanuit zijn kant meer achter werd gezocht of dat dit gewoon een spel was. Misschien geeft dit je wat rust.

Mochten jullie hier samen niet uitkomen, kan het jullie misschien helpen om samen eens langs te gaan bij een relatietherapeut. Een relatietherapeut kan jullie helpen om de situatie een plekje te geven en ook om beide kanten te begrijpen. Wellicht kan je het hierna beter loslaten en verder gaan.

Je kan altijd even een kijkje nemen op www.psyned.nl of bellen naar 085 401 47 21.
Ik help graag mee naar het zoeken van een geschikte therapeut.

Hartelijke groet,
Team PsyNed
Melissa
Psychologen Nederland (Psyned) helpt dagelijks mensen door heel Nederland met het vinden van de beste hulp. Wij willen psychologie uit de taboesfeer halen en normaliseren, zodat mensen openlijk aan hun eigen mentale weerbaarheid kunnen werken.
Avatar gebruiker
Team PsyNed
 
Berichten: 218
Geregistreerd op: do 28 jul 2016, 13:06


Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten

cron
NetJam - Web development