Wat wil hij, is t angst, wat hebben wij samen

In dit forum kun je rechtstreeks vragen stellen aan onze relatie therapeuten. Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.
Forum regels
We proberen je eerste vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Probeer deze vraag zo helder en duidelijk mogelijk te stellen. Alle therapeuten werken op geheel vrijwillige basis mee aan dit forum, zelf hebben ze drukke praktijken dus hou er rekening mee dat vervolgvragen mogelijk pas later of zelfs geen antwoord meer krijgen.

15 december 2016 - Belangrijk: dit forum is in beheer van Psychologen Nederland. Wij helpen graag zoveel mogelijk mensen met inzicht krijgen in hun psyche en gevoelens en delen daarom soms de antwoorden op de hulpvragen op dit forum via onze blog. Als je hier een vraag post kan het zijn dat jouw vraag - uiteraard anoniem - behandeld wordt op onze blog op psyned.nl.

Wat wil hij, is t angst, wat hebben wij samen

door Bio » di 05 feb 2019, 12:45

Hi
Ik heb al ruim een jaar “iets” met iemand. We Zijn allebei gescheiden en hebben kinderen uit die relaties.
Zijn kinderen zijn vaak bij mij met mijn kinderen (spelen) en zijn helemaal weg van mij en mijn kinderen van bem. We doen samen ook veel dingen als de kinderen er niet zijn zoals uitgaan, samen eten
Enz enz en hebben ook sex en we doen alles voor elkaar. We appen echt ook iedere dag en altijd elkaar goedemorgen en weltrusten zeggen. Nu is mijn vraag, ik weet niet wat we hebben want het woord relatie dat kan niet volgens
Hem, we zijn te verschillend zegt hij dan maar mijn gevoel zegt dat hij bindingsangst heeft want hij echt gelwetst door zijn ex.

Help wil ik te snel of is er iets anders
Bio
 
Berichten: 1
Geregistreerd op: di 05 feb 2019, 12:34

Keer terug naar Stel je relatie vraag aan onze relatie therapeut

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

NetJam - Web development