Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU! - Gebruikersvoorwaarden

Door het betreden van "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!" (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!" of "http://psycholoog-nu.nl"), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, betreedt/gebruik "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!" dan niet langer. We hebben het recht om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar zoveel mogelijk van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!". Als je wel gebruik blijft maken van "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Belangrijk: jouw persoonlijke gegevens worden in onze database opgeslagen en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Dit is een open forum, dat betekent dat de berichten of vragen die je plaatst altijd openbaar zijn. Jouw berichten of vragen worden geïndexeerd door alle zoekmachines en kunnen dus overal gevonden worden op het internet. Als je niet wilt dat iemand weet dat jij een bericht hebt geplaatst of een vraag gesteld hebt gebruik dan NIET JE ECHTE NAAM maar een ALIAS of plaats geen berichten of vragen op dit forum.

Dit forum werkt op basis van phpBB (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "zij", "hen", "hun", "phpBB-software", "www.phpbb.com", "phpBB Groep", "phpBB Teams"). Dit is een forumpakket vrijgegeven onder de "General Public License" (of "GPL") en kan gedownload worden op www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie omtrent phpBB, zie: http://www.phpbb.com/.

Verder plaats je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat je informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit aan derden doorgegeven zonder je instemming. Noch "Psycholoog NU - Relatietherapie, het GRATIS forum over relaties van Psycholoog NU!", noch phpBB zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.


Terug naar loginscherm

cron
NetJam - Web development